Funkcje Specjalne

Jesteś na stronie kategorii
czat online
Czat Online – Kontakt z naszą Pomocą

Miło jest nam poinformować że w ostatnich dniach uruchomiliśmy nową drogę komunikacji z nami, ponieważ dążymy do podniesienia standardu usług DuoLove. Od teraz kiedy macie jakieś pytania dotyczące naszego Portalu Randkowego np. Problem z konfiguracją swojego Profilu Pytania dotyczące usług Portalu Randkowego DuoLove Ogólne problemy z kontem Podejrzenia dotyczące fałszywych Profili Wszelkie inne sprawy Prosimy […]

Kontynuuj czytanie
Ogłoszenia drobne

Ogłoszenia drobne w zakładce: Moje konto – Tutaj możesz zamieścić praktycznie każde ogłoszenie, bądź ostrożna(y),  ponieważ będzie ono widoczne w profilach wszystkich użytkowników oraz na zewnątrz poza naszym Portalem. Pozdrawiamy! Ekipa DuoLove

Kontynuuj czytanie
Czarna Lista

Funkcja “Czarna Lista” wykorzystywana jest w przypadku, kiedy chcesz zablokować konkretnego użytkownika tak aby nie mógł się z Tobą skontaktować. Aby dodać użytkownika do “Czarnej Listy” należy wejść na jego profil, następnie kliknąć przycisk: Napisz Wiadomość i w prawym górnym rogu kliknij: Ignoruj. Od tego momentu dany użytkownik nie będzie mógł wysyłać Tobie powiadomień i […]

Kontynuuj czytanie
Wycieczki

Jeżeli planujesz atrakcyjny wyjazd a nie masz towarzystwa a chciałbyś je mieć, lub potrzebujesz grupę osób do fajnego wyjazdu, to miejsce jest właśnie dla Ciebie. W zakładce: Moje konto wybierz: Wycieczki, wprowadź miejsce celu wycieczki, jeśli takiego nie znajdziesz z rozwijalnej listy to uzupełnij w opisie. Dodaj również planowaną datę wyjazdu i powrotu, następnie zapisz […]

Kontynuuj czytanie
Ulubione

Możesz dodawać do ulubionych profile innych subskrybentów. Aby dodać do ulubionych taki profil, klikasz w serduszko znajdujące się w okolicy głównego zdjęcia, a dana osoba ląduje w Twojej zakładce: Ulubione.

Kontynuuj czytanie
Znajomi

To miejsce w profilu gdzie określasz stopień prywatności dla podglądu Twoich znajomych przez innych członków nie będących w Twojej grupie.

Kontynuuj czytanie
Weryfikacja

W zakładce: Moje konto/Weryfikacja – Zalecamy przesłanie jednego zdjęcia w celu weryfikacji Twojego konta. Takie zdjęcie nie będzie nigdzie publikowane ani w żaden inny sposób wykorzystywane. Po naszej akceptacji pojawi się status w Profilu użytkownika przy zdjęciu głównym jako Profil zweryfikowany. Dzięki takiemu rozwiązaniu członkowie którzy wejdą na Twój będą mieli pewność że nie jest […]

Kontynuuj czytanie