Czarna Lista

Funkcja „Czarna Lista” wykorzystywana jest w przypadku, kiedy chcesz zablokować konkretnego użytkownika tak aby nie mógł się z Tobą skontaktować.

Aby dodać użytkownika do „Czarnej Listy” należy wejść na jego profil, następnie kliknąć przycisk: Napisz Wiadomość i w prawym górnym rogu kliknij: Ignoruj. Od tego momentu dany użytkownik nie będzie mógł wysyłać Tobie powiadomień i wiadomości.

Pomóż nam dotrzeć do innych
  •  
  •  
  •  

Komentarze 0

Brak komentarzy